Ledigt

Är du intresserad av att hyra en lokal eller lägenhet av oss är du varmt välkommen att fylla i vår intresseanmälan eller kontakta någon av oss så hjälper vi dig vidare.

På denna sida lägger vi upp några av de objekt som är lediga just nu.
Våra kontaktuppgifter finner du här.

  • Alla
  • Lokal

Under några år har vi på Porslinsstaden återställt det gamla lerlagret Sibirien till nyskick! Det finns här en lokal kvar idag och den är på 254 kvm. Det är en övervåning med entré på markplan. Självfallet bygger vi i ordning lokalen som just du och din verksamhet vill ha den.…

Till början av oktober blir en fantastisk kontorslokal, C 103, tillgänglig på Porslinsstaden. Det är en ljus och fin lokal med modernt kök och fina materialval. Välkommen att höra av er vid intresse.

En av våra ljusaste lokaler, D 200, är nu till uthyrning. Högst upp i huset och utsikt söderut över Lidköping ligger denna kontorslokal som är i fint skick. Här finns färdiga konferensrum samt flera flexibla kontor. Eget kök och toaletter.

På Porslinsstadens Fastigheter hamnar du rakt in i Lidköpings utvecklings- och kulturcenter. Fastigheten ligger både nära vattnet och stadens centrum, vilket gör den populär. Här finns allt från enskilda kontor i kontorscenter till större enskilda lokaler. Välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på detta område.

Fyrkantens Förvaltning AB
Fabriksgatan 4, 531 30 Lidköping
Tel vxl: 0510-42 50 00