Felanmälan

Du kan nu göra din felanmälan digitalt genom att följa följande länk:

https://fyrkanten.realportal.nu/

Här kan du logga in med antingen Bank-ID eller det användarnamn och lösenord som du har fått med din hyresavi.

Har du inte möjlighet att göra en digital felanmälan är du välkommen att kontakta växeln på 0510 – 42 50 00 eller skicka ett mejl här.

När du gör en digital felanmälan godkänner du att dina lämnade uppgifter sparas och behandlas hos hyresvärden*. Syftet med att registrera en felanmälan är att delge hyresvärden felaktigheter enligt överenskommelse i hyresavtalet men främst är registreringen av en felanmälan en förutsättning för att vi ska kunna uppfylla vårt ansvar i hyresavtalet. Uppgifterna används för att prioritera, värdera, samordna och skapa arbetsorder till våra fastighetstekniker.

Hyresvärden förbehåller sig rätten att ta bort sådana uppgifter som inte är förenliga med hyresvärdens policy eller i övrigt kan anses oseriösa. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter när du gör en felanmälan hos oss.

* Med hyresvärden menas samtliga fastighetsförvaltande verksamheter bedrivna i bolag ingående i koncernen Fyrkantens Förvaltnings AB, Salby-Fastigheter AB och Fastighetsbolaget Kinneviken AB.

Vår fullständiga integritetspolicy nås via denna länk: integritetspolicy.

Fyrkantens Förvaltnings AB
Fabriksgatan 4, 531 60 Lidköping
Tel vxl: 0510-42 50 00