Byggår
1929
Antal kvadratmeter
199
Antal rum
5
Månadshyra
15841 kr

Intresserad?

Är du intresserad av att hyra en lokal hos oss är du välkommen att kontakta oss.

Exklusiv lägenhet med balkong mot Lidan, 199 kvm

Byggår: 1929, 199 m²

Lgh 201 Midgård

I ett av Lidköpings äldsta och vackraste hus är nu en unik lägenhet på 199 kvm tillgänglig.

Med sitt läge högst upp i huset innan vindsvåningarna ligger denna fantastiska lägenhet på 199 kvm. Då lägenheten har stora fönster och balkong ut mot Lidan erbjuds fantastisk utsikt över vatten och hamninlopp. Det är dessutom fönster åt motsatta hållet mot en av fastighetens ljusgårdar, vilket medför att det är en ljus lägenhet i bästa läge. Att det dessutom är ca tre meter i takhöjd ger lägenheten en fantastisk rymd.

Lägenheten har fem rum + kök och möblerbar hall. Den har kvar sina unika detaljer från då den byggdes, med fiskbensparkett, vackra dörrar och lister. Väggarna är ljust målade. Toaletten och badrummet är helkaklade och badrummet har tvättmaskin samt torktumlare. Köket är ett specialbyggt Kvänumkök i varmvit. I den möblerbara hallen finns en öppen spis. Då detta är en av byggnadens stora lägenheter når man två trapphus härifrån, dels det vanliga och dels kökstrapphuset, som pigorna fick använda förr.

I hyran ingår värmen. Hyresgästen har eget abonnemang för el och fiber. Soprum, förråd och cykelrum finns i fastigheten.

Ser man till adressen, Nya Stadens Torg 1, så förstår man snabbt att mer centralt än så här kan man inte bo.

Välkommen att kontakta oss för mer information om lägenheten

Fyrkantens Förvaltning AB
Fabriksgatan 4, 531 30 Lidköping
Tel vxl: 0510-42 50 00